Over ons

Even voorstellen

Mijn naam is Mijke ter Welle; ik ben Geriatriefysiotherapeut en ParkinsonNet therapeut. Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik woon in Wijchen.

Na in 1998 te zijn afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut besloot ik in 2003 helemaal te kiezen voor de oudere doelgroep. Ik volgde een tweejarige opleiding tot geriatriefysiotherapeut.

Ik werkte bij verschillende zorggroepen, zowel in het verpleeghuis als ook bij ouderen thuis en deed veel ervaring op. De laatste zes jaar werkte ik bij ZZG Zorggroep in Groesbeek. Daar behandelde ik veel ouderen in de thuissituatie.

Het werken met ouderen aan huis is mijn persoonlijke passie geworden: het is altijd weer een uitdaging om in de thuissituatie of uw directe omgeving  de behandeling zó vorm te geven dat wij de doelen samen behalen. Ik ondersteun ouderen in Wijchen ook hun passies te blijven uitvoeren!

Verbinding is daarin voor het werk, voor mij als mens en ook voor cliënten een belangrijk onderdeel, want:  Samen loopt het beter!

Om zelf ook goed in beweging te blijven kom ik naar u toe op mijn speciaal uitgeruste FysioPlusThuis fiets. Op de fiets kan ik alles meenemen wat wij nodig hebben voor uw behandeling aan huis!